Pri objednávke nad 33€ doručenie zdarma
MENU
Japonská manikúra

Japonská manikúra na nechty - sada, malá

Japonská manikúra na prírodné nechty.  

14,20 € s DPH


Japonská manikúra je vhodná pre väčšinu nechtových skupín - rozštiepené, lámavé aj nerastúce nechty. Pretože princípom tejto techniky je leštenie nechtov, nie je vhodná na príliš tenké nechty. Hlavnými zložkami sú keratín, vitamíny A, E a včelí vosk. Kúra podporuje prekrvenie a rast nechtov. Po aplikácii sa na povrchu nechtov sa vytvorí ochranná vrstva, ktorá nechty vyhladzuje a vyživuje. Rozdiel je viditeľný ihneď po prvej aplikácii - nechty získajú veľmi vysoký lesk, ktorý vydrží takmer 2 týždne. Doba aplikácie je cca 30 minút. Odporúčame opakovať každé 2 – 3 týždne.

POSTUP

  1. Pred aplikáciou kúry je potrebné nechty odlakovať a vydezinfikovať.
  2. S obojstranným pilníkom ružovo-zelený sa vyhladzuje povrch nechtov. Takto sa odstráni ich prírodný lesk - nechty majú byť úplne vybielené.
  3. Špachtličkou sa nanesie nepatrné množstvo pasty na celú plochu leštičky. Jednosmernými ťahmi sa preleštia nechty až do vysokého lesku.
  4. Rovnakým spôsobom sa postupuje pri aplikácii púdru. Špachtličkou sa nanesie nepatrné množstvo púdru na celú plochu leštičky. Nechty sa doleštia jednosmernými ťahmi.

ODPORÚČANIE

Ak má klientka stenšené nechty, nechty sa nemajú vyhladzovať - stačí naniesť pastu a púder. Táto rada sa týka aj detských nechtov.

Pri odrastení nechtov treba vyhladzovať len novú časť nechtov, kam sa nanáša pasta. Púder na doleštenie sa nanesie už na celú plochu nechtov. Ak kúra nebola dlhšiu dobu aplikovaná, je nutné opakovať všetky tri základné kroky a pastu s púdrom naniesť na celý necht.

Výrobca neodporúča aplikovať kúru hneď po odstránení umelých nechtov, príp. ak je poškodené nechtové lôžko. Akonáhle sú nechty v poriadku, môže sa začať s aplikáciou.

Obsah sady:

- pasta

- ružová jelenicová leštička

- ružovo-zelený pilník