Pri objednávke nad 33€ doručenie zdarma
MENU
Japonská manikúra

P.Shine japonská manikúra, veľká sada + 3 oleje na nechty ZADARMO

Starostlivosť o prírodné nechty - japonská manikúra, sada.

45,00 € s DPH

Pozor: Posledné kusy na sklade!


P.Shine je originál v starostlivosti o prírodné nechty. Je vhodný pre väčšinu nechtových skupín - rozštiepené, lámavé aj nerastúce nechty. Pretože princípom tejto techniky je leštenie nechtov, P.Shine nie je vhodný na príliš tenké nechty. Kúra podporuje prekrvenie a rast nechtov. Musí sa pravidelne doplňovať, každých 14 dní. Hlavnými zložkami je včelí peľ a kremičitá hlinka, ktoré sa nanášajú na nechty špeciálnou leštičkou a zalešťujú sa. Na povrchu nechtov sa vytvorí ochranná vrstva, ktorá nechty vyživuje. Rozdiel je viditeľný ihneď po prvej aplikácii - nechty získajú veľmi vysoký lesk.

POSTUP

1. Pred aplikáciou kúry je potrebné nechty odlakovať a vydezinfikovať. Ružovou stranou P.Shine pilníka sa vyhladzuje povrch nechtov. Takto sa odstráni ich prírodný lesk - nechty majú byť úplne vybielené. Zelenou stranou sa upraví tvar nechtov.

2. Špachtličkou sa nanesie nepatrné množstvo pasty na celú plochu zelenej jelenicovej leštičky. Jednosmernými ťahmi sa preleštia nechty až do vysokého lesku.

3. Rovnakým spôsobom sa postupuje pri aplikácii púdru. Špachtličkou sa nanesie nepatrné množstvo púdru na celú plochu ružovej jelenicovej leštičky. Nechty sa doleštia jednosmernými ťahmi.

ODPORÚČANIE

Ak má klientka stenšené nechty, nechty sa nemajú vyhladzovať - stačí naniesť pastu a púder. Táto rada sa týka aj detských nechtov.

Od druhej aplikácie kúry konečné nanášanie púdru treba opakovať dvakrát až trikrát týždenne. Nanášanie pasty je vhodné opakovať dvakrát až trikrát mesačne, vždy pred konečným doleštením púdrom.

Pri odrastení nechtov treba vyhladzovať len novú časť nechtov, kam sa nanáša pasta. Púder na doleštenie sa nanesie už na celú plochu nechtov. Ak P.Shine nebol dlhšiu dobu aplikovaný, je nutné opakovať všetky tri základné kroky a pastu s púdrom naniesť na celý necht.

Ak neboli nechty udržiavané dlhú dobu, sú rozdvojené a zničené, výrobca kúry odporúča nelakovať a nenanášať P.Shine po dobu nasledujúcich troch mesiacov. Ruky je potrebné zregenerovať každodennou masážou, za pomoci krému na nechtové lôžko a ruky. Akonáhle sú nechty v poriadku, môže sa začať s aplikáciou P.Shine.

Obsah sady:

1x pasta 8g,

1x púder 5g,

1x zelená jelenicová leštička,

1x jelenicová handrička,

1x ružová jelenicová leštička,

3x ružovo-zelený pilník

1x špachtlička na nanášanie pasty a púdru na leštičku.

 

SUPER AKCIA!!!
3 VOŇAVÉ OLEJE ZADARMO!
PINEAPPLE PINK, ALMOND, LEMON

 

Cena je za sadu.